Muž Lev - charakteristika

Muž Lev - charakteristika

Čitateľ môže namietať, že pozná muža Leva, a ten nemá tieto indície. On ich však má, ale sú ukryté alebo ich on sám tají. V jeho hrudi však aj tak bije levie srdce. Môže sa to stať vtedy, ak má osobné planéty alebo ascendent v pokojnejšom znamení, ktoré nepotrebuje pútať na seba pozornosť ako je napr. Panna či Rak. Ak budete takého muža pozorovať dlhšie, určite nájdete u neho rysy Leva. Sebavedomé vystupovanie aspoň na niektorom fronte, kde cíti, že môže zažiariť ako na javisku. Môže to byť odbor, kde vyštudoval, šport, kde vynikne a ukáže svoje vyšportované, krásne telo. V neposlednom rade je to spoločnosť žien, ktoré ho obdivujú.

Ženy, ktoré ako sa ľudovo povie, potrebujú k tráveniu byť samé stredobodom pozornosti, nemajú u muža Leva šancu na dlhodobý vzťah. Leví muži berú doslova ten úkaz na nebi, že Slnko (muž) sa má odrážať v Lune (žene) a nie opačne. Na druhej strane šedá a utiahnutá myšička im tiež nevyhovuje, lebo by ich v spoločnosti dobre nereprezentovala.

Ohnivé znamenia, ako sú Baran, Lev a Strelec majú spoločný jeden psychický blok, a to strach, že zlyhajú v sexuálnej oblasti. Väčšinou je táto obava neopodstatnená. Muž Lev, ak pocíti, že nie je v tejto oblasti kráľom, čiže tým naj, začne sa dopredu báť, aby nezlyhal, čiže neutrpel porážku. Navonok by tento strach však nepriznal. Muž Baran zaútočí skoro bez rozmyslu, akčne. Muž Lev by zaútočil, ale hrdosť mu to často nedovolí, hlavne ak čo len máličko tuší, že by mohol zlyhať alebo by ho snáď partnerka odmietla. Jeho vrodená príťažlivosť a magnetizmus sú také silné energie, že sa to stane málokedy.

Milé ženy, žiadneho dospelého chlapa neprevychováte, a tým pádom muža Leva nikdy! Je príliš dominantný, mužský, stabilný vo svojom názore na život, aby sa menil, a to dokonca i vtedy, keď je zúfalý. Nerád, alebo dokonca vôbec, si neprizná chybu a málokedy dá na radu iných. Väčšinou aj preto, že jeho sila je tak veľká, že si naozaj v živote vie poradiť.

Tieto vety môžu pôsobiť na niekoho prisilno až negatívne. Musíme si uvedomiť, že Lev je najsilnejšie znamenie v horoskope. Sila Slnka, ktoré je stredom našej slnečnej sústavy je najväčšia. Bez neho by nebol život na našej planéte Zem. Práve ono je vládcom znamenia Leva, a to sa musí prejaviť i na mužovi, ktorý sa narodil v tomto znamení. Slnko, to je aj radosť. Jeho lúče nás ráno zobúdzajú. Keď je slnečný deň, prevažná väčšina ľudí má dobrú náladu. Takí sú aj pozitívni Levovia muži. Na prvý pohľad vidíte ich veľkú vitálnosť, priam detskú radosť zo života, ktorý berú ako veľkú, zábavnú hru, v ktorej hrajú síce jednu z hlavných úloh, ale doprajú veľa lásky a iskrivého šťastia i tým druhým. Kráľovsky a vznešene, ako sa patrí na Levov!