Žena Ryba - charakteristika

Žena Ryba - charakteristika

Nezabudnime aj tu na druhého vládcu, múdreho a expanziu nosiaceho Jupitera. Výsledok bude viac než zaujímavý, tajomná a neprebádateľná kráľovná, a razom nežná a obetavá Rusalka, ktorá vyžaduje starostlivosť. Dokonca môže niekedy pôsobiť ako nedospelá žena, večné dievčatko, ktoré potrebuje otcovskú opateru. Žena Ryba pôsobí na niektorých mužov, ktorí si radi podmaňujú ženy, ako bytosť, ktorá je veľmi tvárna a ľahko ovplyvniteľná. Zo začiatku to tak aj môže naozaj byť, lebo hĺbka jej lásky a schopnosť milovať druhého človeka je naozaj často až bezhraničná. Vie odpúšťať, nerada sa háda, je mnohokrát veľkou romantičkou. Ak však jej pohár trpezlivosti pretečie, objaví sa v nej druhá stránka, ktorá viacerých ľudí prekvapí. Vtedy sa ujme moci patrón Neptún. Rozbúri jej vody, čiže citovú stránku osobnosti. V morskej búrke nenávratne zmizne nežná, krehká Rusalka a pripláva vládkyňa svojho osudu, kráľovná nekonečných oceánov. Čo bude robiť táto sklamaná kráľovná? Vydá sa na lov nového milého, samozrejme šikovne, aby si myslel, že ju ulovil on, alebo sa stane obetavou samaritánkou, empatickou psychologičkou, či aspoň dobrou bútľavou vŕbou pre svoje okolie. Často stihne oboje, nového partnera i pomoc druhým.

Keďže Ryba je posledným znamením, bude žena Rybka nadaná v rôznych oblastiach života. Mediálnosť a schopnosť vcítenia sa do druhého človeka jej často núka povolanie herečky, či inej umelkyne. Zastane však hociktoré povolanie, len jej treba poskytnúť určitú voľnosť, aby mohla využívať svoju hlbokú schopnosť empatie a tajomnosti.

Ak si ju získate, lebo ste si zanechali a rozvíjali svoje vrodené vlastnosti a cnosti, bude vám dobrou kolegyňou, spoločníčkou v radosti, ale i núdzi, oddanou a obetavou priateľkou.